DROGMENTES BALATON NAMENARCONON BALATON

Copyright 2009. NARCONON Magyarország. Minden jog fenntartva.

A NARCONON név és a NARCONON embléma bejegyzett védjegyek, melyek az Association for Better Living and Education International

(Szövetség a Jobb Életért és Oktatásért) tulajdonában vannak.

Használatuk annak engedélyével történnek.


Amit a Balatonon csinálunk

Meghívóink kérésére élőben is magtartjuk a NARCONON “Igazság a drogokról” című előadását, melynek helyszínéül egyre többen választják a szabad teret, hiszen a táborokban, jó időben közvetlenül a parton, egy jó fürdés után különleges élmény együtt lenni a fiataloknak az előadókkal.


A bal oldali képen, éppen egy ilyen alkalmat örökítettünk meg.

Előadásokat tartunk

Nyáron a Balatononon rengeteg randezvényt szerveznek a part menti önkormányzatok. Örömmel fogadunk minden meghívást azoktól, akik szeretnék a dorgmegelőzés, és felvilágosítás hatékony módját rendezvényük részévé tenni.


A bal oldali képen a Balaton átúszáson segítünk a fáradt úszóknak.

Rendezvényeken veszünk részt

A Balaton egyik jelképei a fehér vitorlákkal suhanó vitorlás hajók. Így a Narconon Balaton csapata a hagyományokhoz híven, amikor csak teheti, nem országúton autóval, hanem vitorlással érkezik a helyszínekre, ahol az érkezés külön látványosság a fiatalok számára, akik sokszor a fedélzeten is látogatást tesznek.


A bal oldali képen a Kék szsalag vitorlás verseny mezőnyével haladunk.

Csapatunk vitorlás hajóval érkezik a helyszínekre

A strandolók napozás közben szívesen olvasnak. Ilyenkor, ha felvilágosító anyag kerül a kezükbe, sokkal szívesebben átolvassák, mintha a hétköznapok rohanása, és munka közben találkoznak az ilyen tartalmú anyagokkal. A Drogmentes Balaton rendelkezik egy rövid, ám minden lényeges információt tartalmazó kis füzettel, amiből a drogok veszélyeivel kapcsolatos alap információkat meg tudják szerezni az olvasók.


A bal oldali képen a strandolókhoz juttatjuk el a felvilágosító füzetet..

Felvilágosító szórólapokat tudunk elhelyezni a frekventált pontokon

Természetesen a drogok veszélyes terjedésének megelőzése nem lehet teljes a média részvétele nélkül. Csapatunk felkészült arra, hogy szakértő partnere legyen a média képviselőinek, legyen szó televizióról, rádióról vagy sajtóról.


A bal oldali képen az M1 Balatoni nyár című műsorában válaszolunk a kérdésekre.

A média rendelkezésére állunk